Al het vlees snel & veilig thuisbezorgd

Het aflevermoment kiest u zelf: 

Op afspraak geef u voorkeur aan bij de bestelling

Bestellingen uit Drenthe brengen we de eerst volgende zaterdag of op afspraak (Geen bezorgkosten).

Voorafgaand aan de bezorging nemen wij altijd contact met u op om het exacte aflevermoment te overleggen. Eventueel is ook in overleg bezorging mogelijk op andere dagen.

De minimale bestelhoeveelheid is €60,- voor het bezorgen. Mocht u willen afhalen in de winkel en is het totaal minder dan € 60,- stuur dan uw bestelling per mail naar bestelling@jansteenbergen.nl 

Bezorggebied 

De gratis bezorging is mogelijk in de volgende provincies:

  • Groningen
  • Friesland*
  • Drenthe 
  • Noord-Holland*
  • Flevoland
  • Overijssel
  • Gelderland
  • Utrecht

*) m.u.v. Waddeneilanden

Boven de € 80,- wordt gratis thuisbezorgd, anders geldt een vergoeding van € 4,95

Biologisch vlees bezorggebied - gratis

Veilig en eenvoudig afrekenen 

Onze webwinkel is beveiligd met een SSL certificaat. U bent hierdoor verzekerd veilig af te rekenen via: iDeal, PayPal of AfterPay. Tevens is het mogelijk bij bezorging contant af te rekenen.

Gekoeld vervoer en goed verpakt

Al het vlees is vacuümverpakt en voorzien van etiket met gewicht, houdbaarheidsdatum en afkomst. Wij vervoeren de diepgevroren vleesproducten in speciale koelboxen met vrieselementen.

Bezorgbox Biologisch vlees van Jan Steenbergen

Klanttevredenheidsgarantie

Als BioBoer en slagerij hebben wij 100% aandacht voor de kwaliteit van het vlees. Het betreft de gehele keten van fokken, grootbrengen tot aan uw bestelde product. Wij gaan uit van de kwaliteit van onze producten en willen onze klanten hiermee verwennen. Mocht uw gekochte product niet aan de verwachtingen voldoen, horen wij dat graag en zullen we dit in gesprek met u opvolgen.

biologisch vlees tevredenheidsgarantie bestelling Wagyu en Berkshire

Verpakkingsgewichten

Vlees is een natuurproduct en we hebben te maken met handwerk bij het afsnijden. Over het algemeen geldt dat alle producten in de webwinkel iets zwaarder worden geleverd. Dit is onze marge, deze krijgt u van ons cadeau. Indien het bestelde product lichter is dan het norm gewicht in de webwinkel dan compenseren wij dat met overige bestelde producten.