Heerlijk biologisch vlees, direct van eigen boerderij

Als pionier in de veeteelt begonnen wij (Fam. Steenbergen) als eerste biologische bedrijf ter wereld met het fokken van Wagyu. Inmiddels is onze Wagyu veestapel – anno 2020 – uitgebreid en bestaat een groot deel van onze huidige veestapel uit Wagyu runderen.

Waarom Wagyu? Wagyu vlees is niet te evenaren in smaakvergeken met andere vleesrassen. Daarnaast passen Wagyu’s perfect in een biologische landbouw – waar kalveren op natuurlijke wijze geboren dienen te worden.

Naast Wagyu runderen fokken wij nog met enkele andere runderrassen. Wij verkopen daarom ook rundvlees van deze rassen, in ons assortiment genoemd: “luxe rundvlees”. Dit vlees is uiteraard ook biologisch en komt van o.a. het Piemontese runderras.

Ons assortiment biologisch varkensvlees is afkomstig van onze eigen varkens. Wij houden het Berkshire varken en het Husumer (x Pietrain) varken op de boerderij. Het Berkshire varkensvlees is net als de Wagyu rund zeer exclusief en gemarmerd. Het is een langzaam groeiend varken met gemarmerd vlees. Ook in Japan is dit ras erg populair denk bijvoorbeeld aan de Japanse Tonkatsu gerechten. Het Husumer varken is meer gangbaar doch langzaam groeiend en heeft een mooie vetbedekking.

Wagyu is het meest exclusieve runderras voor vlees ter wereld. Gecombineerd met biologische veehouderij is ons bedrijf uniek in de wereld.

Biologisch vlees van de boer. Wagyu rundvlees en Berkshire varkensvlees.

Onze koeien zijn voornamelijk grasgevoerd en genieten van de ruimte. In de Drentse natuur en gecombineerde potstal met een zacht strobed. Voor de varkens hebben we een hok met ruime uitloop naar buiten. Hierdoor kunnen onze varkens binnen blijven als het regent en anders lekker in de grond wroeten. Jan levert biologisch vlees van dieren die echt een goed leven hebben gehad.

biologisch-varkensvlees-kopen
Biologisch vlees online afrekenen met ideal of PayPalen thuis bezorgd

Veilig en gratis betalen met iDeal of PayPal

Biologisch vlees kopen met certificaat

Biologisch, dus Skal gecertificeerd

Biologisch vlees thuisbezorgd door PostNL in heel Nederland

Bezorging via een koel- en vrieskoerier

Biologisch vlees van de beste vlees rassen, uiteraard eenvoudig online te bestellen

Selecteer de producten die jij lekker vindt. Reken online af. En wij bezorgen het tot aan jouw voordeur. Hoe eenvoudig is dat?

Naar de webwinkel