Smakelijk biologisch vlees, direct van boer

Als pionier in de veeteelt begonnen wij als biologische boer, ruim 20 jaar geleden met het fokken van Wagyu runderen naast onze melk- en zoogkoeien.

Waarom Wagyu? Wagyu vlees is niet te evenaren in smaak. Daarnaast passen Wagyu’s perfect in een biologische landbouw waar kalveren op natuurlijke wijze geboren worden.

Naast Wagyu vlees verkopen bij ook (iets lager geprijsd) rundvlees van onze luxe runderrassen.

Ons assortimenten biologisch varkensvlees komt van Berkshire varken. Dit varkensras is de Wagyu onder de varkens. Oud ras, langzaam groeiend en meer smaak.

Wagyu is het meest exclusieve vleesras ter wereld. Gecombineerd met biologische veehouderij is ons bedrijf uniek in de wereld.

Biologisch vlees van de boer. Wagyu rundvlees en Berkshire varkensvlees.

Onze koeien zijn voornamelijk grasgevoerd en genieten van de ruimte. In de Drentse natuur en gecombineerde potstal met een zacht strobed. Voor de varkens hebben we een hok met ruime uitloop naar buiten. Hierdoor kunnen onze varkens binnen blijven als het regent en anders lekker in de grond wroeten. Jan levert biologisch vlees van dieren die echt een goed leven hebben gehad.

biologisch-varkensvlees-kopen
Biologisch vlees kopen bij de boer en veilig afreken met iDeal of PayPal

Veilig en gratis betalen met iDeal of PayPal

Biologisch vlees kopen bij de boer, skal gecertificeerd. Wagyu vlees uniek in de wereld.

Biologisch, dus Skal gecertificeerd

Biologisch vlees kopen bij de boer en veilig thuisbezorgd met PostNL Food

Bezorgd wanneer jij thuis bent

Biologisch vlees van de beste vlees rassen, uiteraard eenvoudig online te bestellen

Selecteer de producten die jij lekker vindt. Reken online af. En wij bezorgen het tot aan jouw voordeur. Hoe eenvoudig is dat?

Naar de webwinkel