Biologisch vlees eenvoudig thuisbezorgd

Dé online slagerij voor de bewuste vleesliefhebber

Biologisch vlees is tegenwoordig een harde voorwaarde voor de bewuste vleesetende consument of horeca ondernemer. Als pionier in de veeteelt begon biologische boer Jan Steenbergen ruim 20 jaar geleden met het fokken van Japanse Wagyu runderen. Wagyu is niet zomaar een runderras, het is namelijk het meest exclusieve vleesras ter wereld. Dit komt door de bijzonder hoge vleeskwaliteit dankzij de hoge mate van (onverzadigde) vet marmering in het vlees.

Naast Wagyu verkoopt Jan tevens rundvlees van onze luxe runderrassen en de eigen gefokte Berkshire met subliem varkensvlees.

Biologisch vlees van de boer. Wagyu rundvlees en Berkshire varkensvlees.

Wagyu is het meest exclusieve vleesras ter wereld. Gecombineerd met biologische veehouderij is ons bedrijf uniek in de wereld.

Onze koeien zijn voornamelijk grasgevoerd en genieten van de ruimte. In de Drentse natuur en gecombineerde potstal met een zacht strobed. Voor de varkens hebben we een hok met ruime uitloop naar buiten. Hierdoor kunnen onze varkens binnen blijven als het regent en anders lekker in de grond wroeten. Jan levert biologisch vlees van dieren die echt een goed leven hebben gehad.

Biologisch vlees kopen bij de boer en veilig afreken met iDeal of PayPal

Veilig en gratis betalen met iDeal of PayPal

Biologisch vlees kopen bij de boer, skal gecertificeerd. Wagyu vlees uniek in de wereld.

Biologisch, dus Skal gecertificeerd

Biologisch vlees kopen bij de boer en veilig thuisbezorgd met PostNL Food

Bezorgd wanneer jij thuis bent

Biologisch vlees van de beste vlees rassen, uiteraard eenvoudig online te bestellen

Selecteer de producten die jij lekker vindt. Reken online af. En wij bezorgen het tot aan jouw voordeur. Hoe eenvoudig is dat?

Naar de webwinkel