Biologisch rundvlees, varkensvlees en kip

Onze reguliere bezorging door heel Nederland via PostNL gaat ondanks het Coronavirus gewoon door (voor meer informatie zie bezorginfo).

Biologisch vlees zoals biologisch rundvlees en biologisch varkensvlees grasgevoerd direct van de boer. Jan Steenbergen in Ansen.

Biologisch vlees kopen van de beste vleesrassen. Dit kan online in onze webwinkel of boerderijwinkel in Ansen in Drenthe nabij Nationaal Park Dwingelderveld. Ooit begonnen als melk- en zoogkoeien bedrijf, nu gespecialiseerd in het beste vlees voor consument en horeca.

In tegenstelling tot commerciële online vlees platformen die elders inkopen, richten wij ons voornamelijk op het beheersen van de gehele keten: van geboorte tot overhandigen van ons product aan de consument. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Dit lukt alleen bij volledige controle over de keten.

Direct naar:

Biologisch vlees? Onze kenmerken.

Ons bedrijf en producten zijn biologisch gecertificeerd door Skal. Het vlees dat wij verkopen komt van onze eigen gehouden runderen en varkens. Alle koeien en varkens lopen zoveel mogelijk buiten in de wei of in een ruime stal met strobed in de wintermaanden. Kalfjes worden op natuurlijke wijze geboren en blijven minimaal een jaar bij hun moeder. Biggen groeien op in een ruim hok tot ze naar buiten kunnen. We respecteren de natuur en gebruiken uiteraard géén bestrijdingsmiddelen, kunstmest en antibiotica.

Bezorging in Nederland

Ons vlees kan worden thuisbezorgd in heel Nederland. Dit gebeurt normaliter op dinsdagavond en donderdagavond via PostNL. Indien wij zelf bezorgen in de omgeving kunnen we hiervan afwijken. De bezorging van het vlees gaat altijd in goed overleg (meer informatie).

Uiteraard kun je ook langskomen in onze boerderijwinkel om jouw biologisch vlees in te kopen.

Bezorgkosten

  • €24,95 (tot 60 EUR)*
  • €14,95 (60 tot 85 EUR)*
  • €11,95 (85 tot 110 EUR)*
  • €8,95 (110 tot 150 EUR)*
  • Boven €150,- is volledig gratis bezorgd*
  • Boven €300,- is volledig gratis bezorgd ongeachte de productkeuze/het statuslabel van het product (bestel per e-mail: bestelling@jansteenbergen.nl)

In postcodegebied 79xx bezorgen wij voor €3,95 per bestelling onder de 150 euro.

In België bezorgen wij voor € 7,95 bovenop de tarieven die voor Nederland gelden.

* Geldt voor producten zonder het label ‘beperkt online’.

Enkele klanten over de bezorging:

“Prima, wordt persoonlijk en vriendelijk afgestemd”

“Het is erg fijn dat alles verliep zoals beloofd. Vriendelijk geholpen en heerlijk vlees. Echt top!”

Assortiment

Ons brede assortiment biedt een keuze uit diverse soorten rundvlees en varkensvlees. Van het rundvlees is het Wagyu vlees is het meest exclusief. Ook hebben we rundvlees van luxe rassen zoals Piemontese rund. Tevens verkopen we varkensvlees van het exclusieve Berkshire varken en het Husumer (x Pietrain) varken.

Tevreden klanten, al jaren lang

Benieuwd naar onze NPS score en reacties? Klik hier voor de klantreviews uit onze feedback rondes.

“Resultaat heerlijk, was zulk lekker vlees en vooral de Entrecote was super mals, je voelde het smelten op je tong. 100% zeker voor herhaling vatbaar”

Berton (Haarlem), Facebook review

“Mooi, heerlijk vlees, uitgebreid assortiment, zeer vriendelijk geholpen, we gaan vaker bestellen.”

Meint (Lelystad), Facebook review

” Super vlees! Goede service en d’r beestjes goed verzorgd!”

Miens Kitchen (Zwolle), Google review

“Goed vlees, betaalbaar en snel leverbaar”

“Mooie producten, super goede service met duidelijke communicatie”