Biologisch rund-, varkensvlees en kip

Wagyu rundvlees grasgevoerd direct van de boer. Jan Steenbergen in Ansen.

Biologisch vlees kopen van de beste vleesrassen. Dit kan online in onze webwinkel of boerderijwinkel in Ansen (Drenthe, nabij Nationaal Park Dwingelderveld).

Thuisbezorgd in heel Nederland op dinsdagavond en donderdagavond.

Onze bezorgkosten zijn als volgt opgebouwd:

  • €25,00 (tot 40 EUR)
  • €9,95 (40 tot 60 EUR)
  • €6,95 (60 tot 95 EUR)
  • Boven €95 gratis

Ons bedrijf en producten zijn biologisch gecertificeerd door Skal. Het vlees dat wij verkopen komt van onze eigen runderen en varkens. Alle koeien en varkens lopen zoveel mogelijk buiten in de wei of in een ruime stal met strobed in de wintermaanden. Kalfjes worden op natuurlijke wijze geboren en blijven minimaal een jaar bij hun moeder. Biggen groeien op in een ruim hok tot ze naar buiten kunnen. We respecteren de natuur en gebruiken uiteraard géén bestrijdingsmiddelen, kunstmest en antibiotica.

De plek voor een (h)eerlijk stuk vlees om van te genieten

Kleinschalig slachten zonder stress, lang gerijpt en goed verpakt

Ons brede assortiment biedt een keuze uit diverse soorten rundvlees en varkensvlees. Van het rundvlees is het Wagyu vlees is het meest exclusief. Ook hebben we rundvlees van luxe rassen zoals Piemontese rund. Tevens verkopen we varkensvlees van het exclusieve Berkshire varken en het Husemer (xPietrain) varken.

Het biologische vlees wordt thuisbezorgd in avonduren in heel Nederland – altijd in overleg (meer informatie). Uiteraard kunt je ook langskomen in onze boerderijwinkel om jouw biologisch vlees in te kopen.

Benieuwd naar onze NPS score en reacties? Klik hier voor de klantreviews uit onze feedback rondes.

“Resultaat heerlijk, was zulk lekker vlees en vooral de Entrecote was super mals, je voelde het smelten op je tong. 100% zeker voor herhaling vatbaar”

Berton (Haarlem), Facebook review

“Mooi, heerlijk vlees, uitgebreid assortiment, zeer vriendelijk geholpen, we gaan vaker bestellen.”

Meint (Lelystad), Facebook review

” Super vlees! Goede service en d’r beestjes goed verzorgd!”

Miens Kitchen (Zwolle), Google review