Biologisch rundvlees, varkensvlees en kip

Onze reguliere bezorging door heel Nederland via PostNL gaat ondanks het Coronavirus (COVID-19) gewoon door (voor meer informatie, zie: https://www.ekovleesbestellen.nl/webwinkel/biologisch-vlees-thuisbezorgd/)

Biologisch vlees zoals biologisch rundvlees en biologisch varkensvlees grasgevoerd direct van de boer. Jan Steenbergen in Ansen.

Biologisch vlees kopen van de beste vleesrassen. Dit kan online in onze webwinkel of boerderijwinkel in Ansen in Drenthe nabij Nationaal Park Dwingelderveld. Ooit begonnen als melk- en zoogkoeien bedrijf, nu gespecialiseerd in het beste vlees voor consument en horeca.

In tegenstelling tot online vlees platformen die zich voornamelijk op marketing richten, beheersen wij de gehele keten van geboorte tot overhandigen van ons product aan de consument. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Dit lukt alleen bij volledige controle over de keten.

Direct naar:

Waarom biologisch vlees?

Ons bedrijf en producten zijn biologisch gecertificeerd door Skal. Het vlees dat wij verkopen komt van onze eigen gehouden runderen en varkens. Alle koeien en varkens lopen zoveel mogelijk buiten in de wei of in een ruime stal met strobed in de wintermaanden. Kalfjes worden op natuurlijke wijze geboren en blijven minimaal een jaar bij hun moeder. Biggen groeien op in een ruim hok tot ze naar buiten kunnen. We respecteren de natuur en gebruiken uiteraard géén bestrijdingsmiddelen, kunstmest en antibiotica.

Bezorging

Thuisbezorgd in heel Nederland op dinsdagavond en donderdagavond.

Het biologische vlees wordt thuisbezorgd in avonduren in heel Nederland – altijd in overleg (meer informatie). Uiteraard kunt je ook langskomen in onze boerderijwinkel om jouw biologisch vlees in te kopen.

Bezorgkosten

  • €25,00 (tot 40 EUR)
  • €9,95 (40 tot 60 EUR)
  • €6,95 (60 tot 95 EUR)
  • Boven €95,- is volledig gratis bezorgd

Regio: in postcodegebied 79xx bezorgen wij voor €2,75 per bestelling.

Klanten over de bezorging

PRIMA, WORDT PERSOONLIJK EN VRIENDELIJK AFGESTEMD.

HET IS ERG FIJN DAT ALLES VERLIEP ZOALS BELOOFD. VRIENDELIJK GEHOLPEN EN HEERLIJK VLEES. ECHT TOP!

Assortiment

Ons brede assortiment biedt een keuze uit diverse soorten rundvlees en varkensvlees. Van het rundvlees is het Wagyu vlees is het meest exclusief. Ook hebben we rundvlees van luxe rassen zoals Piemontese rund. Tevens verkopen we varkensvlees van het exclusieve Berkshire varken en het Husumer (x Pietrain) varken.

Tevreden klanten, al jaren lang

Benieuwd naar onze NPS score en reacties? Klik hier voor de klantreviews uit onze feedback rondes.

“Resultaat heerlijk, was zulk lekker vlees en vooral de Entrecote was super mals, je voelde het smelten op je tong. 100% zeker voor herhaling vatbaar”

Berton (Haarlem), Facebook review

“Mooi, heerlijk vlees, uitgebreid assortiment, zeer vriendelijk geholpen, we gaan vaker bestellen.”

Meint (Lelystad), Facebook review

” Super vlees! Goede service en d’r beestjes goed verzorgd!”

Miens Kitchen (Zwolle), Google review

“Goed vlees, betaalbaar en snel leverbaar”

“Mooie producten, super goede service met duidelijke communicatie”