Webwinkel

Je bent hier aan het goede adres om biologisch vlees te kopen. Dit kan online in onze webwinkel. Wij zijn biologisch gecertificeerd door Skal (EU) en verkopen vlees van hele bijzondere rassen. Onze koeien en varkens lopen zoveel mogelijk buiten in de wei of in een ruime stal met strobed. Kalfjes blijven een jaar bij hun moeder. We gebruiken o.a. geen bestrijdingsmiddelen, kunstmest en antibiotica.

De plek voor een (h)eerlijk stuk vlees om van te genieten

Kleinschalig slachten zonder stress, lang gerijpt en goed verpakt

Verder lezen…

Ons brede assortiment biedt een keuze uit diverse soorten rundvlees en varkensvlees. Van het rundvlees is het Wagyu vlees is het meest exclusief. Ook hebben we rundvlees van luxe rassen zoals Piemontese rund. Tevens verkopen we varkensvlees van het exclusieve Berkshire varken.

Het biologische vlees wordt thuisbezorgd in avonduren in heel Nederland – altijd in overleg (meer informatie). Uiteraard kunt je ook langskomen in onze boerderijwinkel om jouw biologisch vlees in te kopen.

Benieuwd naar onze NPS score en reacties? Klik hier voor de klantreviews uit onze feedback rondes.

Klantreviews: social media

“Resultaat heerlijk, was zulk lekker vlees en vooral de Entrecote was super mals, je voelde het smelten op je tong. 100% zeker voor herhaling vatbaar”

Berton (Haarlem), Facebook review

“Mooi, heerlijk vlees, uitgebreid assortiment, zeer vriendelijk geholpen, we gaan vaker bestellen.”

Meint (Lelystad), Facebook review

” Super vlees! Goede service en d’r beestjes goed verzorgd!”

Miens Kitchen (Zwolle), Google review