Beschrijving
Stuur een e-mail naar bestelling@jansteenbergen.nl met je verzoek voor dit product inclusief de gewenste hoeveelheid. Wij zullen vervolgens snel met jou contact opnemen nadat we de voorraad hebben gecontroleerd. Indien gewenst kunnen ook overige te bestellen producten aan de e-mail worden toegevoegd. Wij maken het graag voor u in orde.
Recepten:
http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=397431
http://www.smulweb.nl/recepten/965065/Gemarineerde-staartstuk-uit-de-oven
Een prachtig stuk mals rundvlees dat qua malsheid ligt tussen de rosbief en de dikke lende. In Nederland noemen we het een ‘staartstuk’. In Zuid-Amerika wordt dit vlees “Picanha” genoemd en is het een veel gegeten delicatesse op de barbecue. Het vlees heeft daar echter wel een dikkere vetlaag en is veel meer met vet doorregen. Dat maakt deze ‘picanha’ zoals het vlees daar heet wel een stuk sappiger en minder droog. Op de Asado (barbecue) worden dit braadstuk langzaam gegaard tot een kerntemperatuur van zo’n 58 °C en in mooie dikke plakken gesneden.