Wie wij zijn?

Innovatief familiebedrijf

Jan Steenbergen Biologisch Vlees is een bijna 100 jaar oud familiebedrijf gestart door de grootvader van Jan (Jan Steenbergen). In 1999 schakelden wij als een van de eerste boeren in Drenthe over van gangbaar naar biologische landbouw. Destijds waren wij voornamelijk een melkveebedrijf met daarnaast een groeiende slagerij. Wij gingen op zoek naar de beste vleesrassen voor biologische landbouw en vleeskwaliteit. Hierbij kwamen we bij het Japanse Wagyu runderras uit.

Poseren voor een artikel in Boeren Vee – Foto: Hans Krudde Fotografie

Even voorstellen

Het familiebedrijf bestaat uit de boer Jan Steenbergen en zijn vrouw Jannie en drie kinderen Arne, Marieke en Mark. Samen runnen wij het familiebedrijf met passie voor het boerenleven, luxe eindproducten en respect voor de natuur.

Bezoek van Herman den Blijker en Ruben Nicolai

Grill masters weten waar ze hun vlees moeten halen

Jan en Frank van Biologischewijnwinkel.nl

De heerlijke wijn op onze boerderijdiner werden verzorgd door Frank

Food Truck op Vogelpop in Ansen

Organic Wagyu by Jan staat elk jaar op meerdere festivals in de omgeving

Na afloop van boerderijdiner 2016

Boven verwachting 300 gaste in een weekend, zeer geslaagd!

Wagyu rund in weiland - lente

Tijdens een Wagyu foto shoot

In 2015 hebben wij de webwinkel voor het eerst vernieuwd.

Mark op de trekker

Op de oude Renault

Jan aan het werk

Jan doet veel alleen, de shovel helpt hierbij