Innovatief familiebedrijf
Jan Steenbergen Biologisch Vlees is een bijna 100 jaar oud familiebedrijf gestart door de grootvader van Jan (Jan Steenbergen). In 1999 schakelden wij als een van de eerste boeren in Drenthe over van gangbaar naar biologische landbouw. Destijds waren wij voornamelijk een melkveebedrijf met daarnaast een groeiende slagerij. Wij gingen op zoek naar de beste vleesrassen voor biologische landbouw en vleeskwaliteit. Hierbij kwamen we bij het Japanse Wagyu runderras uit.
Even voorstellen
Het familiebedrijf bestaat uit de boer Jan Steenbergen en zijn vrouw Jannie en drie kinderen Arne, Marieke en Mark. Samen runnen wij het familiebedrijf met passie voor het boerenleven, luxe eindproducten en respect voor de natuur.
Bezoek van Herman den Blijker en Ruben Nicolai
Grill masters weten waar ze hun vlees moeten halen
Jan en Frank van Biologischewijnwinkel.nl
De heerlijke wijn op onze boerderijdiner werden verzorgd door Frank
Food Truck op Vogelpop in Ansen
Organic Wagyu by Jan staat elk jaar op meerdere festivals in de omgeving
Na afloop van boerderijdiner 2016
Boven verwachting 300 gaste in een weekend, zeer geslaagd!
Tijdens een Wagyu foto shoot
In 2015 hebben wij de webwinkel voor het eerst vernieuwd.
Mark op de trekker
Op de oude Renault
Jan aan het werk
Jan doet veel alleen, de shovel helpt hierbij