Geplaatst op Geef een reactie

Wagyu: massage en bier versus vrijheid en beweging

Wagyu runderen weidegang biologisch vlees

Worden jullie koeien ook gemasseerd en drinken de koeien ook bier?”

Ook ons antwoord luidt al jaren dat al onze dieren over ruim voldoende beweegruimte beschikken in de weilanden en ook in de potstal (grote strohokken), waardoor een massage en bier helemaal niet meer nodig is. De Wagyu koeien hebben hierdoor op natuurlijke wijze een uitstekende doorbloeding om soepel te blijven en een lekker mals stukje vlees te kunnen leveren.

Respect voor dier en natuur staat voor ons voor op. Ook hierop worden wij dankzij ons biologische keurmerk streng gecontroleerd door instituut Skal, daarmee bent u eigenlijk al verzekerd van dier- en milieuvriendelijk produceren:

  • zonder chemische bestrijdingsmiddelen
  • zonder kunstmest
  • zonder preventieve antibiotica

Kortom, voor een diervriendelijk stukje kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boerderij (zonder tussen schakels!), bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de enige Wagyu boerderij dat volledig volgens alle normen biologisch Wagyu vlees produceert.

Om onze transparantie te onderstrepen bent u altijd van harte welkom voor een kijkje op de boerderij in de stallen en weilanden.

Wagyu afl. van Keuringsdienst van Waarden terugkijken? https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van-waarde/15-10-2015/KN_1673125

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.